Töihin meille?

Töihin meille?

Kirjoitusten jälkeen salaattitieteilijäksi?

Kirjoitusten tulosten odottelu on joskus aika piinaavaa. Tuloksia odotellessa kannattaa tulla töihin, niin on muutakin mietittävää. Meillä on tarjolla hyviä hommia kevääksi, kesäksi ja mahdollisen välivuoden tai muutaman ajaksi kotimaisen ruoantuotannon parissa. Liperin Ylämyllyn Välikankaalla sijaitsevassa kauppapuutarhassa viljelemme salaatteja ja yrttejä vuoden ympäri.

Työtehtäviin on selkeä perehdytys ja työn vauhtiin pääsee nopeasti. Työ on yksinkertaista ja konkreettista tuotantotyötä - salaattien ja yrttien keruuta ja pakkaamista. Työvuorot alkavat pääasiassa kello 6 aamulla ja loppuvat kello 14, joten töiden jälkeen on vielä päivä aikaa tehdä omia juttuja.

Jos koet kotimaisen terveellisen ruoan tärkeäksi asiaksi, sovit meille kuin potti kouruun. Jos vertauskuva ei vielä auennut, niin tiedät mitä se tarkoittaa jo ensimmäisten viikkojen aikana!

Palkka on työsuhteen alussa 9 € /tunti. Päivän päätteeksi voit ottaa kotiin haluamasi salaatin tai yrtin. Kuntosalijäsenyydestä maksamme puolet. Viimeinen hakupäivä 28.2.2023. Hae töihin alla olevalla lomakkeella!

"Viherkasteella on rento, mutta tavoitteellinen ja tekevä työilmapiiri. Päivän aikana työtehtävät ja työkaverit vaihtuu. Kesällä iltapäivä, eli päivän parhaat hetket vapaa-aikaa ja saa nauttia kesästä, kun aamulla aloittaa aikaisin. Yrittäjät ovat läsnä arjessa ja työntekijöistä huolehditaan!"
- Niko Vänskä, Norssi & Viherkaste alumni