growing stations 2

Tuotteet

puhtaasti kotimaine dark

Tuoretta tavaraa tänään ja tulevaisuudessa

Meidän tuotevalikoimaamme kuuluu jääsalaattia ja lehtisalaattia sekä yrttejä, joita me toimitamme tukkujen kautta kauppojen hyllyille. Salaatit ja yrtit viljelemme tehokkaalla ja ekologisella vesiviljelyllä, eikä salaattien kasvatuksessa käytetä kemiallisia torjunta-aineita. Tuotteitamme on maakunnassa hyvin kattavasti, mutta salaattejamme riittää myös valtakunnan jakeluun, eli voit löytää meidän tuotteitamme ympäri Suomea.

jaasalaatti

Jääsalaatti

Jääsalaatti on rapea salaatti joka sopii täydellisesti mihin vaan, mihin salaattia keksii käyttää. Meidän jääsalaattia saa ruukusssa ja leikattuna pussiin pakattuna. Oletko jo kokeillut jääsalaatin lehteä leivän päällä? Toimii.

lehtisalaatti

Lehtisalaatti

Lehtisalaatti on perinteinen salaattilajike, joka on yksi ensimmäisistä salaateista joita Suomessa ruvettiin kasvattamaan ruukuissa kasvihuoneissa. Lehtisalaatti on rakenteeltaan joustava ja lehdet ovat pehmeämpiä kuin jääsalaatissa. Salaatinkastikkeet tarttuvat todella hyvin lehtisalaatin pintaan.

basilika

Basilika

Basilika on uusin tuote valikoimassamme. Basilika on aromaattinen tomaatin paras kaveri. Kokeilehan myös tehdä itse ihanaa pestoa, johon tulee tuoretta basilikaa, oliiviöljyä, pinjansiemeniä, valkosipulia ja parmesan-juustoa. Pesto toimii pastassa, salaatinkastikkeena tai missä ikinä sitä keksii käyttää.

 

persiljaa

Persilja

Persilja tunnetaan Suomessa parhaiten annosten koristeena ja keittojen mausteena. Oletko vielä kuullut chimichurrista? Chimichurri on Etelä-Amerikasta kotoisin oleva maukas yrttinen öljypohjainen kastike, joka toimii myös esimerkiksi naudanlihan marinadina. Chimichurrin pääroolissa ovat persilja ja valkosipuli.

tillia

Tilli

Tilli on pohjoismaalaisen ruokapöydän klassikko. Tilli on parhaimmillaan kalan kanssa, mutta ei sovi unohtaa myöskään kaikkien rakastamaa perinteistä tillilihaa. Roomalaiset gladiaattorit söivät tilliä, koska sen uskottiin tuovan lisää voimaa. Kannattaa kokeilla!

Meille töihin?

Lähetä työhakemuksesi!

Tästä hakemukseen