Tuotteemme kuva

Tuotteemme

Tuotteemme

Raskaan sarjan haastajat

Ylpeänä esittelemme kasvihuoneemme silmäterät, nuo raskaan ruuan ja ruuantuotannon haastajat. Nämä tässä on kasvatettu paitsi tieteellisellä pieteetillä mutta myös rakkaudella ja kunnioituksella ihmisiä ja luontoa kohtaan. Ollaan yhdessä vihreyden puolella!

Viherkaste Rubiinisalaatti

Rubiinisalaatti

Rubiinisalaatti on Viherkasteen salaattivalikoiman väripilkku. Rubiinisalaatin rubiininpunaisten lehtien väri syntyy salaatin omista luontaisista antosyaani-nimisistä väriaineista, flavonoideista.

orange line
Jääsalaatti tuotekortti

Jääsalaatti

Tässäpä se on: Suomen suosituin salaatti! Rapsahtaa ihanasti, kestää vähän lämmitystäkin ja sopii ruuan kuin ruuan kanssa. Salaattitieteellisesti tarvitsee erityisen paljon huolenpitoa ja hoivaa.

orange line
Viherkaste tuotekortti

Krispisalaatti

Salaattitieteen uusia aikaansaannoksia - jääsalaatin vielä vähän rapeampi ja makeampi sukulainen! Krispisalaatin maku muistuttaa jopa hieman sokerihernettä. 

orange line
Lehtisalaatti tuotekortti

Lehtisalaatti

Tästä salaatista koko alamme sai alkunsa. Lehtisalaatti on lempeä ja pehmeä, täydellinen vaikkapa patonkien välissä. Kesällä kasvattajamme saavat olla tarkkoina, sillä silloin tämä leidi meinaa ottaa huimia kasvupyrähdyksiä.

orange line
Basilika tuotekortti

Basilika

Tomaatin paras kaveri ja makujen kuningatar. Vaatii tasapainoiset kasvutusolosuhteet, eikä saa kastella liikaa. Basilika on myös herkkä kylmälle, siksi muistutus koteihin: älä säilytä tätä jääkaapissa!

orange line
Tilli tuotekortti

Tilli

Tilli on ikivihreä klassikko, kalan ehdoton ystävä ja taivaallinen uusien perunoiden kanssa. Alamme ihmiset pitävät sitä suorastaan kasvuolosuhteiden indikaattorina: jos tilli kasvaa niin kaikki muutkin kasvavat.

orange line
Persilja tuotekortti

Persilja

Paitsi että persilja on varsinainen terveysyrtti, on se myös kruunu ruualle kuin ruualle. Salaattitieteen näkökulmasta persilja on melko lupsakka kasvatettava: kasvaa nätisti tillin vieressä, mitä nyt keväällä vähän intoutuu hurahtamaan.

orange line